Aynı Gün Ücretsiz Kargo...

Zore

Samsung Galaxy A23 Kılıf Kabartma Figürlü Parlak Toys Silikon Kapak - Pembe

Orjinal Lisanslı Zore Ürünü
Stok Kodu : KLF-PRE-68887
4 Kişi Beğendi
İlk Sen Değerlendir

219.90 TL
2 adet ve üzeri ürünlerde %10 indirim | Çok Al Az Öde
26.95 TL x 9 ay'a varan Taksit seçenekleri

Sepete Eklendi.
10 Mayıs Cuma Bugün Saat 12:00'a kadar kargoya verilir. Ücretsiz Kargo

Ücretsiz
Kargo
Aynı Gün
Kargo
Kredi Kartına
Taksit

Her anınıza renk katacak ve eğlenceyi zirveye taşıyacak olan Zore Toys un Kabartma Figürlü Parlak Silikon Kılıf Kapakları ile tanışın! Bu özel tasarımlı kılıflar, sadece cihazınızı korumakla kalmaz, aynı zamanda eğlenceli ve çekici bir görünüm kazandırır.

Ürün Özellikleri:

1. Kabartma Figürlerle Farklı Bir Deneyim: Zore Toys Silikon Kılıf Kapakları, üzerindeki kabartma figürlerle sıradan kılıflardan ayrılır. Parmaklarınızın altında hissedeceğiniz bu özel desenler, kullanımı daha keyifli hale getirir.

2. Parlak ve Şık Tasarım: Kılıf kapakları, parlak renkleri ve şık tasarımlarıyla dikkat çeker. Cihazınıza zarif bir dokunuş katarak tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olur.

3. Dayanıklı Silikon Malzeme: Kaliteli silikon malzemesi sayesinde cihazınızı günlük çiziklere, darbelere ve toza karşı korur. Aynı zamanda kolayca temizlenebilir ve uzun ömürlüdür.

4. Kolay Erişim ve Kullanım: Kılıf kapakları, cihazınıza tam uyum sağlar ve tüm bağlantı noktalarına, düğmelere kolay erişim sağlar. Kullanımı son derece pratiktir.

5. Eğlenceli ve Şık Alternatifler: Zore Toys, geniş ürün yelpazesiyle her zevke hitap eder. Farklı desen ve renk seçenekleri arasından kişisel tarzınıza uygun olanı seçerek cihazınızı özelleştirebilirsiniz.

Hayatınıza renk katmak, cihazınızı korumak ve tarzınızı yansıtmak için Kabartma Figürlü Parlak Zore Toys Silikon Kılıf Kapakları en iyi seçenek! Şimdi alın, eğlenceye bir adım daha yaklaşın!


  • Samsung Galaxy A23 Ürünleri
    Samsung Galaxy A23 Kılıf ve aksesuarları

    Cihaza uygun diğer kılıf ve diğer aksesuarları görmek için tıklayınız.

Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmalısınız.
Bu ürün ile ilgili 0 değerlendirme yazılmış
Samsung Galaxy A23 Kılıf Kabartma Figürlü Parlak Toys Silikon Kapak - Pembe
Samsung Galaxy A23 Kılıf Kabartma Figürlü Parlak Toys Silikon Kapak - Pembe
Yukarı Çık