RecciRecci RSK-W33 Mocca Serisi TF/AUX/USB Askılı Akıllı Wireless Bluetooth 5.3 Speaker Hoparlör - Mavi

Stok Kodu : TA92589
4 Kişi Beğendi
İlk Sen Değerlendir

1,289.90 TL
2 adet ve üzeri ürünlerde %10 indirim | Çok Al Az Öde
158.08 TL x 9 ay'a varan Taksit seçenekleri

Sepete Eklendi.
27 Nisan Cumartesi Bugün Saat 12:00'a kadar kargoya verilir. Ücretsiz Kargo -

50 TL Kazan

Lisanlı Ürünlerden Kazan ! Bir Sonraki Siparişte Geçerli

Min. 300 TL Alışverişe - Kupon : 50 TL

Kupon kodu kayıtlı telefon numarasına 3 iş günü içinde gönderilecektir.


Ücretsiz
Kargo
Aynı Gün
Kargo
Kredi Kartına
Taksit
Değiştir ( 1 / )
Recci RSK-W33 Mocca Serisi TF/AUX/USB Askılı Akıllı Wireless Bluetooth 5.3 Speaker Hoparlör


Yenilikçi teknoloji ve mükemmel ses kalitesi Recci RSK-W33 ile hayatınıza geliyor! Bluetooth v5.3 teknolojisi sayesinde kablosuz bağlantıda kesintisiz bir deneyim yaşayacaksınız. Üstün Hi-Fi ses kalitesi ile müziğinizi ve sesleri kristal netliğinde duyacaksınız. Sessiz kalma, müziğin keyfini Recci RSK-W33 ile çıkar!

Ürün, dayanıklı ABS malzemesinden üretilmiştir, bu sayede uzun ömürlü kullanım ve mükemmel bir estetik sunar. Bağımsız çok işlevli düğmeler sayesinde kolayca kontrol edebilir ve müziğin keyfini tek dokunuşla yaşayabilirsiniz.

Recci RSK-W33, çeşitli bağlantı seçenekleri sunar: Type-C girişi, TF Card girişi, USB-A girişi ve AUX girişi ile farklı cihazlardan müziğinizi çalabilirsiniz. 5W gücündeki hoparlör ve 45mm horn büyüklüğü sayesinde odanızı muhteşem bir konser alanına çevirebilirsiniz.

Ürün, 1200mAh batarya kapasitesine sahiptir, böylece müziğin keyfini uzun süre yaşayabilirsiniz. Hafif ve taşınabilir tasarımı sayesinde her yere rahatça götürebilirsiniz. Sadece 285 gram ağırlığındaki Recci RSK-W33, seyahatlerinizde ve açık hava etkinliklerinizde mükemmel bir arkadaş olacak.

İnanılmaz 3 saatlik kullanım süresi ve sadece 2 saatte tam şarj olma özelliğiyle, kesintisiz müzik keyfi sizi bekliyor. Recci RSK-W33 ile tanışın, sıradan anları unutulmaz anılara dönüştürün! Şimdi hayatınıza bir dokunuşla müziğin özgür dünyasını getirin!










Bluetooth v5.3.

Bağımsız çok işlevli düğme.

Hi-Fi ses kalitesi.

ABS malzemeden üretilmiştir.

1 adet Type-C girişi.

1 adet TF Card girişi.

1 adet USB-A girişi.

1 adet AUX girişi.

5W güç.

Hoparlör çapı büyüklüğü 45mm.

1200mAh batarya kapasitesi.

Ürün ağırlığı 285 gram.

Kullanım süresi 3 saat.

Şarj süresi 2 saat.
Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmalısınız.
Bu ürün ile ilgili 0 değerlendirme yazılmış
İade ve Değişim Yapılacak Üründe Lütfen Aşağıdaki Hususları Dikkate Alınız

  • Ürün paketi açılırken yıpranmamış ve yırtılmamışsa,
  • Ürün herhangi bir hasar görmemişse (çizik, bozulma, deforme vb)
  • Ürün kullanılmamışsa,
  • Ekran Koruyucu / Kırılmaz Cam ürünlerinde kutusu veya ürün kullanılmış veya zarar verilmişse hiç bir şekilde kabul edilmeden alıcı ödemeleri geri gönderilecektir.
Anlaşmalı Kargo Firması ile gönderim yapılması halinde 14 gün içerisinde iade/değişim mevcuttur

* ÖNEMLİ

01.10.2022 tarihi itibari ile verilen siparişlerde üründe herhangi bir problem olmadığı takdirde iade/değişim işlemlerinde kargo ücretleri müşteriye ait olacaktır.
 
İade işleminde kargo ücretleri müşteri ödeme tutarından düşülerek işlemi sağlanacaktır.
 
Firmamız kaynaklı hatalı gönderim ve kusurlu ürün gibi durumlarda herhangi bir kargo ücret işlemi uygulanmayacaktır. Tam tutar iade edilecektir.
 
Yanlış alım veya isteğe göre iade durumlarda kargo ücreti iade tutarından düşülecektir.
 
Yanlış alım kontrolü size tarafınıza yönlendirilecek link üzerinden paylaşmanız gereken bilgiler ile yapılacaktır. Eğer bilgi paylaşılmaz ise "yanlış alım" olarak değerlendirilecektir ve kargo ücreti iade tutarından düşülecektir.
 


*Kişiye özel tek kullanımlık ürünlerde, paketi açıldığında işlevini yitiren ürünlerde, Paketi açıldığında tekrar kullanılamayacak paketli ürünlerde, ekran koruyucu/kırılmaz cam,batarya, hafıza kartı ve kişiye özel baskılı kılıflarda iade ve değişim yapılamamaktadır.

Almış olduğunuz ürünleri 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak değişim veya iade yapabilirsiniz. Ürün değişimlerinde size gönderilmiş olan ürün veya ürünler tam ve eksiksiz olarak bize ulaşması gerekmektedir.  Eksik gönderilen veya kullanıcı taraflı zarar verilmiş ürünler kabul edilemez ve tarafınıza tekrar gönderim sağlanır.

Sipariş değişikliklerinde Kilifplus.com tarafından bir hata ya da yanlış ürün gönderimi yapıldıysa değişim işlemlerinde kargo ücretsizdir. Müşteri kaynaklı hatalarda kargo ücreti müşterilerimiz tarafından karşılanmaktadır. 
Müşteri taraflı oluşan kargo teslim alınmaması durumlarında kargo ücreti müşteri tarafına ücret iadesi yapılırken kargo ücreti içerisinden düşülerek iadesi yapılmaktadır.

Kolay İade işlemini tamamlayıp. Hızlıca iade işleminizi başlatabilirsiniz.








Recci RSK-W33 Mocca Serisi TF/AUX/USB Askılı Akıllı Wireless Bluetooth 5.3 Speaker Hoparlör - Mavi
Recci RSK-W33 Mocca Serisi TF/AUX/USB Askılı Akıllı Wireless Bluetooth 5.3 Speaker Hoparlör - Mavi
Yukarı Çık