GuessApple Airpods 3.Nesil Kılıf Guess Orjinal Lisanslı PU Deri Mavi Beyaz Çizgili Metal Logolu Kapak - Gold

Stok Kodu : TA102755
10 Kişi Beğendi
İlk Sen Değerlendir

1,511.90 TL
2 adet ve üzeri ürünlerde %10 indirim | Çok Al Az Öde
185.29 TL x 9 ay'a varan Taksit seçenekleri

Sepete Eklendi.
27 Nisan Cumartesi Bugün Saat 12:00'a kadar kargoya verilir. Ücretsiz Kargo -

50 TL Kazan

Lisanlı Ürünlerden Kazan ! Bir Sonraki Siparişte Geçerli

Min. 300 TL Alışverişe - Kupon : 50 TL

Kupon kodu kayıtlı telefon numarasına 3 iş günü içinde gönderilecektir.


Ücretsiz
Kargo
Aynı Gün
Kargo
Kredi Kartına
Taksit
Değiştir ( 1 / )
Apple Airpods 3.Nesil Kılıf Guess Orjinal Lisanslı PU Deri Mavi Beyaz Çizgili Metal Logolu Kapak


Guess'in Lüks Tasarımı Cebinizde

Guess'in imzasını taşıyan bu AirPods kılıfı, zarif tasarımıyla kişisel stilinizi yansıtmanın en şık yolunu sunuyor. Resmî lisanslı yetkili satıcısı olarak, sizi Guess'in ayrıcalıklı dünyasıyla buluşturuyoruz. Bu kılıf, günlük yaşantınızda lüks bir dokunuş yaparak, Guess'in estetik anlayışını ve kusursuz işçiliğini her an hissetmenizi sağlıyor.


Maksimum Koruma

Guess AirPods kılıfı, tüm açılardan koruyacak ve darbe emici özellikli olacak biçimde tasarlandı. Sağlam yapısı, en zorlu darbelere karşı cihazınızı muhafaza ederken, şık tasarımıyla da göz dolduruyor. Çiziklere ve düşmelere karşı üstün koruma sunan bu kılıf, en zorlu koşullarda bile cihazınızın ilk günkü gibi kalmasını garanti ediyor.


Kablosuz Şarj Desteği

Bu fonksiyonel aksesuar, kablosuz şarj özelliğiyle uyumlu olarak tasarlandı. AirPods'unuzu kılıfından çıkarmadan şarj edebilme rahatlığına sahipsiniz. Pratik kullanımıyla zaman kazandıran bu aksesuar, cihazınızın günlük kullanım kolaylığını artırıyor.


Trend Tasarım

Guess'in modaya uygun ve trend bir görünümle her detayda kaliteyi öne çıkarmasını sağlayan bu özel tasarım ile sizde özel hissedin. Guess'in kendi sektöründeki prestijini ve tarzını yansıtan bu kılıf, kişisel aksesuarlarınızla bütünleşerek size özel bir stil oluşturmanıza olanak tanıyor. Eşsiz tasarımı, markanın airpods aksesuarlarının tek yetkili satıcısı olan firmamız güvencesiyle, stilinize değer katmayı vaat ediyor.



Bu ürün, resmi olarak lisanslanmış orjinal bir Guess ürünüdür ve markanın yüksek kalite ve şıklık standartlarına uygun olarak üretilmiştir.
Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmalısınız.
Bu ürün ile ilgili 0 değerlendirme yazılmış
İade ve Değişim Yapılacak Üründe Lütfen Aşağıdaki Hususları Dikkate Alınız

  • Ürün paketi açılırken yıpranmamış ve yırtılmamışsa,
  • Ürün herhangi bir hasar görmemişse (çizik, bozulma, deforme vb)
  • Ürün kullanılmamışsa,
  • Ekran Koruyucu / Kırılmaz Cam ürünlerinde kutusu veya ürün kullanılmış veya zarar verilmişse hiç bir şekilde kabul edilmeden alıcı ödemeleri geri gönderilecektir.
Anlaşmalı Kargo Firması ile gönderim yapılması halinde 14 gün içerisinde iade/değişim mevcuttur

* ÖNEMLİ

01.10.2022 tarihi itibari ile verilen siparişlerde üründe herhangi bir problem olmadığı takdirde iade/değişim işlemlerinde kargo ücretleri müşteriye ait olacaktır.
 
İade işleminde kargo ücretleri müşteri ödeme tutarından düşülerek işlemi sağlanacaktır.
 
Firmamız kaynaklı hatalı gönderim ve kusurlu ürün gibi durumlarda herhangi bir kargo ücret işlemi uygulanmayacaktır. Tam tutar iade edilecektir.
 
Yanlış alım veya isteğe göre iade durumlarda kargo ücreti iade tutarından düşülecektir.
 
Yanlış alım kontrolü size tarafınıza yönlendirilecek link üzerinden paylaşmanız gereken bilgiler ile yapılacaktır. Eğer bilgi paylaşılmaz ise "yanlış alım" olarak değerlendirilecektir ve kargo ücreti iade tutarından düşülecektir.
 


*Kişiye özel tek kullanımlık ürünlerde, paketi açıldığında işlevini yitiren ürünlerde, Paketi açıldığında tekrar kullanılamayacak paketli ürünlerde, ekran koruyucu/kırılmaz cam,batarya, hafıza kartı ve kişiye özel baskılı kılıflarda iade ve değişim yapılamamaktadır.

Almış olduğunuz ürünleri 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak değişim veya iade yapabilirsiniz. Ürün değişimlerinde size gönderilmiş olan ürün veya ürünler tam ve eksiksiz olarak bize ulaşması gerekmektedir.  Eksik gönderilen veya kullanıcı taraflı zarar verilmiş ürünler kabul edilemez ve tarafınıza tekrar gönderim sağlanır.

Sipariş değişikliklerinde Kilifplus.com tarafından bir hata ya da yanlış ürün gönderimi yapıldıysa değişim işlemlerinde kargo ücretsizdir. Müşteri kaynaklı hatalarda kargo ücreti müşterilerimiz tarafından karşılanmaktadır. 
Müşteri taraflı oluşan kargo teslim alınmaması durumlarında kargo ücreti müşteri tarafına ücret iadesi yapılırken kargo ücreti içerisinden düşülerek iadesi yapılmaktadır.

Kolay İade işlemini tamamlayıp. Hızlıca iade işleminizi başlatabilirsiniz.








Apple Airpods 3.Nesil Kılıf Guess Orjinal Lisanslı PU Deri Mavi Beyaz Çizgili Metal Logolu Kapak - Gold
Apple Airpods 3.Nesil Kılıf Guess Orjinal Lisanslı PU Deri Mavi Beyaz Çizgili Metal Logolu Kapak - Gold
Yukarı Çık