RecciRecci RH09 Type-C to Type-C + SD/TF + USB3.0 + USB2.0 + HDMI + VGA + RJ45 Bağlantılı 9in1 Hub - Gri

Stok Kodu : TA94237
7 Kişi Beğendi
İlk Sen Değerlendir

3,060.90 TL
2 adet ve üzeri ürünlerde %10 indirim | Çok Al Az Öde
375.13 TL x 9 ay'a varan Taksit seçenekleri

Sepete Eklendi.
29 Nisan Pazartesi Yarın Saat 12:00'a kadar kargoya verilir. Ücretsiz Kargo -

50 TL Kazan

Lisanlı Ürünlerden Kazan ! Bir Sonraki Siparişte Geçerli

Min. 300 TL Alışverişe - Kupon : 50 TL

Kupon kodu kayıtlı telefon numarasına 3 iş günü içinde gönderilecektir.


Ücretsiz
Kargo
Aynı Gün
Kargo
Kredi Kartına
Taksit
Değiştir ( 1 / )
Recci RH09 Type-C to Type-C + SD/TF + USB3.0 + USB2.0 + HDMI + VGA + RJ45 Bağlantılı 9in1 Hub



Recci RH09 Type-C 9in1 Hub, hayatınızın her anında yanınızda! Bu eşsiz ürün, birbirinden farklı 9 özelliği tek bir cihazda topluyor, böylece ihtiyaç duyduğunuz her araca hızla ulaşmanızı sağlıyor.

RH09’un PD100W Type-C şarj girişi, enerji ihtiyacınızı hızla karşılar. Özellikle yoğun günlerde, şarjınızın aklınıza takılarak motivasyonunuzu bozmasına izin vermeyin! Bunun yanında, veri transferi için en ihtiyaç duyulan USB bellekleriniz için 2 adet USB3.0 girişi ile 5Gbps hıza kadar ultra hızlı ve kayıpsız veri transferi imkanı sunan RH09 her zaman yanınızda. Öte yandan, USB2.0 girişi, 480Mbps hızında daha hafif veri transferleriniz için idealdir.

Dijital dünyada yerinizi alırken, 4K@30Hz çözünürlük sunan HDMI girişiyle filmlerinizi, sunumlarınızı ve videolarınızı yüksek kalitede izleyin. Aynı zamanda, 1080p@60Hz destekli VGA girişi ile projeksiyonlarınızı veya ekranlarınızı kesintisiz ve yüksek kalitede bağlantı kurarak kullanabilirsiniz. Bu hub sizin için iş amaçlı veya bir oyun bilgisayarı kurduğunuzda en kullanışlı aracınız olacak!

Sabit bir internet bağlantısı için, RJ45 girişi 1000Mbps hızında çalışarak, online toplantılarınızı, oyun seanslarınızı veya film izlemenizi kesintisiz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Artık Wi-Fi yeterli gelmiyor diyorsanız RJ45 girişi ile kablolu olarak bağlanabilir ve kesintisiz bir internet keyfi yaşayabilirsiniz.

Fotoğrafçılar, sosyal medyacılar veya sık sık medya transferi yapanlar için, SD & TF kart girişi hayat kurtarır! 480Mbps hızında çalışan bu yuva, medya dosyalarınızı kolayca aktarmanıza olanak tanır.

Estetik ve dayanıklılık denilince, bu hub'ın alüminyum alaşım gövdesi ön plana çıkıyor. Mat ve pürüzsüz yüzeyiyle, hem şık görünüyor hem de uzun süreli kullanımlarda bile ilk günkü gibi kalıyor. Isınmaya karşı özel tasarlanmış dayanıklı malzemesi sayesinde, cihazınızın aşırı ısınmasına ve olası hasarlara karşı koruma altında. 120mm kablo uzunluğu, 98±2g ağırlığı ve 116*58*15mm boyutlarıyla, bu kompakt tasarım, her yere taşımak için idealdir.

Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmalısınız.
Bu ürün ile ilgili 0 değerlendirme yazılmış
İade ve Değişim Yapılacak Üründe Lütfen Aşağıdaki Hususları Dikkate Alınız

  • Ürün paketi açılırken yıpranmamış ve yırtılmamışsa,
  • Ürün herhangi bir hasar görmemişse (çizik, bozulma, deforme vb)
  • Ürün kullanılmamışsa,
  • Ekran Koruyucu / Kırılmaz Cam ürünlerinde kutusu veya ürün kullanılmış veya zarar verilmişse hiç bir şekilde kabul edilmeden alıcı ödemeleri geri gönderilecektir.
Anlaşmalı Kargo Firması ile gönderim yapılması halinde 14 gün içerisinde iade/değişim mevcuttur

* ÖNEMLİ

01.10.2022 tarihi itibari ile verilen siparişlerde üründe herhangi bir problem olmadığı takdirde iade/değişim işlemlerinde kargo ücretleri müşteriye ait olacaktır.
 
İade işleminde kargo ücretleri müşteri ödeme tutarından düşülerek işlemi sağlanacaktır.
 
Firmamız kaynaklı hatalı gönderim ve kusurlu ürün gibi durumlarda herhangi bir kargo ücret işlemi uygulanmayacaktır. Tam tutar iade edilecektir.
 
Yanlış alım veya isteğe göre iade durumlarda kargo ücreti iade tutarından düşülecektir.
 
Yanlış alım kontrolü size tarafınıza yönlendirilecek link üzerinden paylaşmanız gereken bilgiler ile yapılacaktır. Eğer bilgi paylaşılmaz ise "yanlış alım" olarak değerlendirilecektir ve kargo ücreti iade tutarından düşülecektir.
 


*Kişiye özel tek kullanımlık ürünlerde, paketi açıldığında işlevini yitiren ürünlerde, Paketi açıldığında tekrar kullanılamayacak paketli ürünlerde, ekran koruyucu/kırılmaz cam,batarya, hafıza kartı ve kişiye özel baskılı kılıflarda iade ve değişim yapılamamaktadır.

Almış olduğunuz ürünleri 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak değişim veya iade yapabilirsiniz. Ürün değişimlerinde size gönderilmiş olan ürün veya ürünler tam ve eksiksiz olarak bize ulaşması gerekmektedir.  Eksik gönderilen veya kullanıcı taraflı zarar verilmiş ürünler kabul edilemez ve tarafınıza tekrar gönderim sağlanır.

Sipariş değişikliklerinde Kilifplus.com tarafından bir hata ya da yanlış ürün gönderimi yapıldıysa değişim işlemlerinde kargo ücretsizdir. Müşteri kaynaklı hatalarda kargo ücreti müşterilerimiz tarafından karşılanmaktadır. 
Müşteri taraflı oluşan kargo teslim alınmaması durumlarında kargo ücreti müşteri tarafına ücret iadesi yapılırken kargo ücreti içerisinden düşülerek iadesi yapılmaktadır.

Kolay İade işlemini tamamlayıp. Hızlıca iade işleminizi başlatabilirsiniz.








Recci RH09 Type-C to Type-C + SD/TF + USB3.0 + USB2.0 + HDMI + VGA + RJ45 Bağlantılı 9in1 Hub - Gri
Recci RH09 Type-C to Type-C + SD/TF + USB3.0 + USB2.0 + HDMI + VGA + RJ45 Bağlantılı 9in1 Hub - Gri
Yukarı Çık