Go Des GD-EP1030 Hava İletim Teknolojili Su Geçirmez Boyun Askılı Sporcu Bluetooth Kulaklığı 1200mAh - Siyah

Stok Kodu : KLF-PRE-66728
7 Kişi Beğendi
İlk Sen Değerlendir

601.90 TL
2 adet ve üzeri ürünlerde %10 indirim | Çok Al Az Öde
73.77 TL x 9 ay'a varan Taksit seçenekleri

Sepete Eklendi.
29 Nisan Pazartesi Yarın Saat 12:00'a kadar kargoya verilir. Ücretsiz Kargo -

Ücretsiz
Kargo
Aynı Gün
Kargo
Kredi Kartına
Taksit
Değiştir ( 1 / )

Go Des GD-EP1030 Hava İletim Teknolojili Su Geçirmez Boyun Askılı Sporcu Bluetooth Kulaklığı 1200mAh

Her Anınızda Müzik, Her Anınızda Özgürlük!Spor salonunda, doğa yürüyüşünde ya da evde; nerede olursanız olun, Go-Des GD-EP1030 size eşlik ediyor! Bu özel kulaklık, hava titreşimini kullanarak kusursuz bir ses deneyimi sunar ve en güzel yanı, kulağınıza girmesine gerek olmaması. Bu sayede çevrenizle her zaman bağlantıda kalabilir, kendinizi güvende hissedebilirsiniz.
Tam Donanımlı ve Konforlu:Bu kulaklık sadece müzik dinlemenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda konforunuzu da düşünür. 12 gramlık ağırlığı ile onun varlığını bile hissetmeyeceksiniz. Açık kulak tasarımı sayesinde, kulaklığı uzun süre kullanabilir, kulağınızın rahat etmesini sağlarsınız. IPX4 su geçirmez özelliği sayesinde spor yaparken ya da günlük yaşantınızda, müziğinizi kesintisiz ve rahat bir şekilde dinleyin.
Çeşitli Kullanım Alanları, Kesintisiz Müzik:Go-Des in bu kulaklığı tam 5 saat boyunca müzik dinlemenize olanak sağlar. İster spor yapın, ister seyahat edin, GD-EP1030 size her an eşlik eder. Ayrıca dış sesleri kesme özelliği sayesinde, müziğinizi dilediğinizce yaşayabilir; hava iletim özelliğiyle daha hijyenik ve zararsız bir kullanım sağlayabilirsiniz.
Teknik Ayrıntılar:Bu kulaklık, dayanıklılığı ve kaliteyi garanti eden PC ve ABS plastik malzemeden üretilmiştir. Kablosuz bağlantıda V5.3 sürümünü kullanarak, müziğinizi en yüksek kalitede dinleyebilirsiniz. Pil kapasitesi 1.200mAh olarak tasarlanmıştır, bu sayede tam şarjla 5 saat boyunca kesintisiz müzik dinlemeniz mümkündür. Ayrıca, bu model Type-C 5V/0,5A güç akımı ile hızlı şarj olanağı sunar. Kulaklığı çeşitli cihazlarla kullanabilirsiniz; mobil telefonlar, bilgisayarlar, oyun konsolları ve hatta profesyonel kullanım için iPad ile bile uyumludur. Boyun askılı yapısı ve suya dayanıklı, gürültü engelleme özellikleriyle, dışarıda ya da içeride, spor yaparken ya da çalışırken ideal bir kullanım deneyimi yaşatır.
Sonuç Olarak:Go-Des GD-EP1030, hareketli yaşantınıza müzik ve konfor katar. Konforlu, fonksiyonel ve dayanıklı yapısıyla, GD-EP1030 nereye siz oraya!
Ürün ÖzellikleriTÜRÜ:KulaklıkMODELİ:Bluetooth

Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmalısınız.
Bu ürün ile ilgili 0 değerlendirme yazılmış
İade ve Değişim Yapılacak Üründe Lütfen Aşağıdaki Hususları Dikkate Alınız

  • Ürün paketi açılırken yıpranmamış ve yırtılmamışsa,
  • Ürün herhangi bir hasar görmemişse (çizik, bozulma, deforme vb)
  • Ürün kullanılmamışsa,
  • Ekran Koruyucu / Kırılmaz Cam ürünlerinde kutusu veya ürün kullanılmış veya zarar verilmişse hiç bir şekilde kabul edilmeden alıcı ödemeleri geri gönderilecektir.
Anlaşmalı Kargo Firması ile gönderim yapılması halinde 14 gün içerisinde iade/değişim mevcuttur

* ÖNEMLİ

01.10.2022 tarihi itibari ile verilen siparişlerde üründe herhangi bir problem olmadığı takdirde iade/değişim işlemlerinde kargo ücretleri müşteriye ait olacaktır.
 
İade işleminde kargo ücretleri müşteri ödeme tutarından düşülerek işlemi sağlanacaktır.
 
Firmamız kaynaklı hatalı gönderim ve kusurlu ürün gibi durumlarda herhangi bir kargo ücret işlemi uygulanmayacaktır. Tam tutar iade edilecektir.
 
Yanlış alım veya isteğe göre iade durumlarda kargo ücreti iade tutarından düşülecektir.
 
Yanlış alım kontrolü size tarafınıza yönlendirilecek link üzerinden paylaşmanız gereken bilgiler ile yapılacaktır. Eğer bilgi paylaşılmaz ise "yanlış alım" olarak değerlendirilecektir ve kargo ücreti iade tutarından düşülecektir.
 


*Kişiye özel tek kullanımlık ürünlerde, paketi açıldığında işlevini yitiren ürünlerde, Paketi açıldığında tekrar kullanılamayacak paketli ürünlerde, ekran koruyucu/kırılmaz cam,batarya, hafıza kartı ve kişiye özel baskılı kılıflarda iade ve değişim yapılamamaktadır.

Almış olduğunuz ürünleri 14 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak değişim veya iade yapabilirsiniz. Ürün değişimlerinde size gönderilmiş olan ürün veya ürünler tam ve eksiksiz olarak bize ulaşması gerekmektedir.  Eksik gönderilen veya kullanıcı taraflı zarar verilmiş ürünler kabul edilemez ve tarafınıza tekrar gönderim sağlanır.

Sipariş değişikliklerinde Kilifplus.com tarafından bir hata ya da yanlış ürün gönderimi yapıldıysa değişim işlemlerinde kargo ücretsizdir. Müşteri kaynaklı hatalarda kargo ücreti müşterilerimiz tarafından karşılanmaktadır. 
Müşteri taraflı oluşan kargo teslim alınmaması durumlarında kargo ücreti müşteri tarafına ücret iadesi yapılırken kargo ücreti içerisinden düşülerek iadesi yapılmaktadır.

Kolay İade işlemini tamamlayıp. Hızlıca iade işleminizi başlatabilirsiniz.








Go Des GD-EP1030 Hava İletim Teknolojili Su Geçirmez Boyun Askılı Sporcu Bluetooth Kulaklığı 1200mAh - Siyah
Go Des GD-EP1030 Hava İletim Teknolojili Su Geçirmez Boyun Askılı Sporcu Bluetooth Kulaklığı 1200mAh - Siyah
Yukarı Çık